Promoce jsou příležitostí k oficiálnímu ukončení studia a k ohlédnutí za všemi náročnými i úžasnými momenty, které naši studenti během svého působení na univerzitě zažili. Věříme, že to byla doba plná nezapomenutelných zážitků, poznatků a přátelství, které je budou provázet po celý život. Promoce je poděkováním za práci, nadšení a odhodlání, které studenti a studentky během let prokázali, a za to, že zvládli všechny výzvy studia.
Těší nás, že si naši absolventi při výběru vysoké školy zvolili právě Českou zemědělskou univerzitu v Praze, a děkujeme, že jsme mohli být součástí jejich cesty za vzděláním. Vážíme si důvěry v naše vzdělávací programy, naše pedagogy, vědu i výzkum a v naši schopnost připravit profesionály na úspěšnou kariéru v oborech, které jsou v současnosti těmi nejaktuálnějšími.
Nyní, po ukončení studia, se jim otevírá nová životní kapitola. Jsme přesvědčeni, že využijí znalostí, dovedností a zkušeností, které získali na naší univerzitě, a že budou vzorem svým kolegů ve svých profesních sférách. Přejeme jim zápal a vášeň, s níž budou přinášet inovace, pozitivní změny a udržitelný rozvoj do oblasti zemědělství a životního prostředí.
Karla Mráčková, mluvčí ČZU





Podobné články
Předvánoční atmosféra zavládla v kampusu ČZU v Praze už počátkem prosince. Blížící se svátky o sobě daly vědět vánočními trhy, workshopy i charitativními aktivitami jako sbírka potravin nebo nábor dárců kostní dřeně. To vše je minulostí. Neodvratnou blízkost Štědrého dne
Vánoce jsou tradičně spojovány s řadou zvyků a symbolů, mezi něž patří i typické pokrmy. Na českém štědrovečerním menu zaujímá výsadní postavení rybí polévka a nesmí tu chybět další kapří delikatesy… Kapr smažený, kapr načerno, kapří hranolky, kapr na tisíc







