Svátek má

Blahoslav
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
Generic selectors
Pouze přesné shody
Hledat v titulku
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Mezinárodní workshop mladých vědců BioPhys Spring 2020

Dne 21. května 2020 uspořádala Technická fakulta ČZU v Praze akci 19th International Workshop for Young Scientists BioPhys Spring 2020. Karanténa situaci zkomplikovala, ale vše jsme nakonec zvládli. Původně byla konference plánovaná na dva dny s osobní účastí zahraničních kolegů. S ohledem na omezení cestování a shromažďování jsme zvolili formu jednodenní videokonference. Dvanáct účastníků z Technické fakulty se sešlo v počítačové laboratoři na LVA, zahraniční účastníci se připojili vzdáleným přístupem. Celkový počet připojených byl 44. Na úvod konference vystoupil i děkan Technické fakulty doc. Ing. Jiří Mašek, Ph.D. Sborník abstraktů byl vytištěn a rozeslán všem účastníkům předem, takže ho měli k dispozici. Na závěr proběhla neformální internetová diskuse, v níž bylo kladně hodnoceno operativní vyřešení všech problémů spojených s karanténou.
Konference se koná každý rok a spolupořádají ji Technická fakulta ČZU v Praze, Institute of Agrophysics PAS (Lublin, Polsko), Technická fakulta SPU v Nitre (Slovensko) a Szent Istvan University (Gödöllö, Maďarsko). Je to příležitost k čerpání a výměně zkušeností zejména doktorandů a mladých pracovníků a k prohloubení spolupráce mezi partnerskými pracovišti. Na snímku je zachycena atmosféra z pražského připojeného místa a projev děkana Technické fakulty.
prof. Ing. Martin Libra, CSc., předseda konference

Podobné články

Rychlé odkazy

Shop ČZU

Point One

CVPK

Klub absolventů

Poníček

Kariérní centrum

Skip to content