Publikum bude mít příležitost zhlédnout šest soutěžních týmů, které každý může podpořit svým hlasem v souboji o cenu publika. Kromě soutěžní části se chystá panelová diskuse na téma „Jak financovat svůj business“ a „Power pitch“ dvou týmů, které vzešly z podnikatelského inkubátoru ČZU.
Vloni získala v konkurenci šesti startupů hlavní cenu poroty i publika doktorandka FAPPZ Denisa Tichá se svým projektem Živý uhlík. Ten byl původně určen k léčbě jejího poníka, který trpěl trávicími potížemi, ale ukázalo se, že může dobře fungovat jako prevence a pomáhat zvířatům předcházet poruchám trávení.

„Pitchuj Startup je ideální pro všechny začínající nadšence, kteří chtějí získat cenné poznatky a propojit se s podobně smýšlejícími lidmi. Je to také příležitost ponořit se do dynamické atmosféry plné inovativních nápadů z hlav zapálených podnikatelů a šance na setkání s potenciálními investory,“ slibují pořadatelé.
Soutěž mladých podnikatelů v každém případě nabízí jedinečnou příležitost učit se od odborníků z oboru, sdílet své vlastní zkušenosti a objevovat potenciální partnerství. Nebo také posílit svého podnikatelského ducha.
Lenka Prokopová
Podobné články
Předvánoční atmosféra zavládla v kampusu ČZU v Praze už počátkem prosince. Blížící se svátky o sobě daly vědět vánočními trhy, workshopy i charitativními aktivitami jako sbírka potravin nebo nábor dárců kostní dřeně. To vše je minulostí. Neodvratnou blízkost Štědrého dne
Vánoce jsou tradičně spojovány s řadou zvyků a symbolů, mezi něž patří i typické pokrmy. Na českém štědrovečerním menu zaujímá výsadní postavení rybí polévka a nesmí tu chybět další kapří delikatesy… Kapr smažený, kapr načerno, kapří hranolky, kapr na tisíc


