Prezentace kvalitních českých potravin, workshopy nebo kuchařská show s profesionálními kuchaři… Takový je druhý ročník národního potravinářského veletrhu, který by si neměli nechat ujít milovníci kvalitního jídla a fanoušci vaření. Veletrh hostí potravináře z celé České republiky.
Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary, vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.
Pokud se na Czech Food Expo vydáte, najdete jej v pavilonu T1. ČZU má hlavní stánek v pavilonu, před ním si ještě můžete u ohniště sami opéct špekáček z produkce Potravinářského pavilonu. V ostatních částech výstaviště probíhá výstava Hobby.
Krátkou ukázku z výstavy naleznete v přiloženém videu.
Podobné články
Od 15. října do 8. listopadu 2024 se v budově MCEV II Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů ČZU v Praze koná výstava zaměřená na genetické zdroje významné pro výživu a zemědělství. Výstavu připravilo Ministerstvo zemědělství ČR ve spolupráci s
Katedra jazyků Provozně ekonomické fakulty ČZU v Praze zorganizovala s podporou oddělení mezinárodních vztahů rektorátu v rámci programu BIP týdenní vzdělávací program pro mezinárodní studenty s názvem Literární Praha. Další významnou aktivitou této katedry byl jednodenní mezinárodní workshop v angličtině