Nabízela se tak myšlenka je zpracovat a pracovníci zahrady se této výzvy rádi chopili. Interně připravili několik receptů na sterilované kozí rohy a vítězný recept použili pro manufakturní výrobu posvěcenou Potravinářským pavilonem Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů.
Potravinářský pavilon k vaření poskytl svoji profesionální kuchyň a zároveň se postaral o administrativu nezbytnou pro možnost prodeje těchto výrobků. Snad se vše podaří zprocesovat tak, aby se nakládané kozí rohy mohly prodávat na výstavě chilli papriček společně s chilli pastami.
Výstava chilli papriček začíná již zítra, v úterý 1. října, a potrvá do soboty 5. října.
Podobné články
Tele zpětně šlechtěného pratura je prvním mládětem, které se letos narodilo v milovické rezervaci velkých kopytníků. Na svět přišlo před několika dny a teprve nyní se podařilo potvrdit, že jde o býčka.
Chceme-li, aby výrazně větší přidaná hodnota z českých lesů vznikala v tuzemsku, je nezbytné zajistit pro rozvoj dřevařského sektoru stabilní surovinovou základnu a podpořit stavební sektor na bázi dřeva. Prioritou pro český dřevařský sektor je proto snížit export dříví a