Nabízela se tak myšlenka je zpracovat a pracovníci zahrady se této výzvy rádi chopili. Interně připravili několik receptů na sterilované kozí rohy a vítězný recept použili pro manufakturní výrobu posvěcenou Potravinářským pavilonem Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů.
Potravinářský pavilon k vaření poskytl svoji profesionální kuchyň a zároveň se postaral o administrativu nezbytnou pro možnost prodeje těchto výrobků. Snad se vše podaří zprocesovat tak, aby se nakládané kozí rohy mohly prodávat na výstavě chilli papriček společně s chilli pastami.
Výstava chilli papriček začíná již zítra, v úterý 1. října, a potrvá do soboty 5. října.
Podobné články
Rybáři Lesů ČZU začínají svou letošní sklizeň při výlovu Jevanského rybníka ve čtvrtek 17. října. Návštěvníky čeká zajímavá podívaná a možnost nákupu čerstvých, smažených i uzených ryb a jako obvykle i zábava pro celou rodinu.
Již zítra startuje mezinárodní festival Prague Science Film Fest (PSFF), který se bude od 14. do 17. října věnovat divočině a divokosti a představí netradiční pohled na žánr přírodopisného filmu. Hostitelkou unikátní filmové přehlídky je Česká zemědělská univerzita.