Od poloviny listopadu do poloviny prosince se díky nim ve sběrném kontejneru v prostorách menzy hromadily konzervy, luštěniny, trvanlivé mléko, cukr, těstoviny, instantní polévky, olej a také základní a dětská drogerie. „Rádi bychom všem srdečně poděkovali za štědrost a podporu během sbírky potravin a dalšího zboží, kterou jsme pořádali v rámci Giving Tuesday. Během prosince se tak podařilo nashromáždit 105 kilogramů potravin a dalšího zboží. Tak skvělý výsledek je důkazem ochoty pomáhat druhým. Dary pomohou mnoha lidem a rodinám, které jsou ve složité životní situaci,“ uvedla mluvčí ČZU Karla Mráčková.
V minulých kolech Národní potravinové sbírky se na České zemědělské univerzitě podařilo nashromáždit díky dobrovolným dárcům neuvěřitelných 170 kg pomoci. Sbírka potravin je aktem solidarity, jehož prostřednictvím může každý pomoci tím nejjednodušším způsobem – darem trvanlivých potravin a drogerie.
Ještě jednou děkujeme všem, kteří neváhali podat pomocnou ruku.
Podobné články
Než se náš špičkový alpský lyžař Jan Zabystřan mohl poprvé projet na prototypu, který pro něj vymysleli na Fakultě lesnické a dřevařské, uplynulo moře času. Speciálně vyvinuté lyže, které vznikly v dílnách této fakulty ve spolupráci se značkou Kästle, se
GenZ Consulting je inovativní start up založený studenty finského programu Tiimiakatemia, který již několik let nabízí ke studiu Provozně ekonomická fakulta ČZU v Praze. Na Zemi živitelku přichází s cílem prezentovat filozofii týmu, který pomáhá firmám pochopit novou generaci, vysvětlit,