
Témata webinářů budou zahrnovat od diagnostických technologií až po genomiku s důrazem na klíčové otázky současnosti, jako jsou alternativní zdroje proteinů a bezpečnost potravin. Tato interaktivní setkání účastníkům nabídnou nejen aktuální přehled o trendech, ale také praktické znalosti, které mohou být aplikovány v praxi. Všechny webináře budou vysílány živě, ale zároveň budou nahrány a dostupné pro pozdější zhlédnutí.
Diskuse povedou renomovaní vědečtí pracovníci z partnerských institucí METROFOOD-RI. Webináře jsou otevřeny nejen pro vědecké pracovníky, ale i pro zástupce firem, politiky a zástupce široké veřejnosti, kteří se chtějí dozvědět více o novinkách a trendech v agropotravinářství.
Připojte se k nám, abyste zůstali v popředí inovací a vědeckých pokroků a přispěli k diskusím, které formují budoucnost potravinářského průmyslu. Registrace je otevřena na následujícím odkaze: Registration for METROFOOD-EPI webinars.
- Témata webinářů: Metrofood webinars
- Termín: 20. května 2024–24. června 2024
- Jazyk: Všechny webináře budou v angličtině.
- Délka: Přednáška trvá jednu hodinu, v bloku budou vždy tři webináře.
- Formát: Živé přenosy, nahrávky budou dostupné po události.
- Kurzovné: zdarma, financováno EU v rámci projektu METROFOOD-EPI


Podobné články
Předvánoční atmosféra zavládla v kampusu ČZU v Praze už počátkem prosince. Blížící se svátky o sobě daly vědět vánočními trhy, workshopy i charitativními aktivitami jako sbírka potravin nebo nábor dárců kostní dřeně. To vše je minulostí. Neodvratnou blízkost Štědrého dne
Vánoce jsou tradičně spojovány s řadou zvyků a symbolů, mezi něž patří i typické pokrmy. Na českém štědrovečerním menu zaujímá výsadní postavení rybí polévka a nesmí tu chybět další kapří delikatesy… Kapr smažený, kapr načerno, kapří hranolky, kapr na tisíc


