Prezentace kvalitních českých potravin, workshopy nebo kuchařská show s profesionálními kuchaři… Takový je druhý ročník národního potravinářského veletrhu, který by si neměli nechat ujít milovníci kvalitního jídla a fanoušci vaření. Veletrh hostí potravináře z celé České republiky.
Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary, vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.
Pokud se na Czech Food Expo vydáte, najdete jej v pavilonu T1. ČZU má hlavní stánek v pavilonu, před ním si ještě můžete u ohniště sami opéct špekáček z produkce Potravinářského pavilonu. V ostatních částech výstaviště probíhá výstava Hobby.
Krátkou ukázku z výstavy naleznete v přiloženém videu.

Podobné články
Kotle na biomasu jsou ideálním řešením pro dřevozpracující firmy, protože mohou recyklovat přebytky vzniklé ve výrobním procesu. K tomuto řešení nyní přistoupili i v univerzitním podniku Lesy ČZU v Kostelci nad Černými lesy. Na stávající topný systém napojili kotle na
Až do 20. dubna 2025 se mohou registrovat zájemci o účast na mezinárodní konferenci BioPhys Spring pro doktorandy a doktorandky, mladé vědce a vědkyně, kterou bude Česká zemědělská univerzita v Praze hostit ve dnech 29. a 30. května, po oba