Prezentace kvalitních českých potravin, workshopy nebo kuchařská show s profesionálními kuchaři… Takový je druhý ročník národního potravinářského veletrhu, který by si neměli nechat ujít milovníci kvalitního jídla a fanoušci vaření. Veletrh hostí potravináře z celé České republiky.
Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary, vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.
Pokud se na Czech Food Expo vydáte, najdete jej v pavilonu T1. ČZU má hlavní stánek v pavilonu, před ním si ještě můžete u ohniště sami opéct špekáček z produkce Potravinářského pavilonu. V ostatních částech výstaviště probíhá výstava Hobby.
Krátkou ukázku z výstavy naleznete v přiloženém videu.

Podobné články
„Část mě stále leží v Praze,“ sdělil jeden z účastníků setkání absolventů v Řecku. Dojemná úvaha o tom, jak hluboce může jediný semestr v zahraničí ovlivnit celý život.
Institut vzdělávání a poradenství se ve dnech 18.–20. června 2025 podílel na organizaci mezinárodní konference International Conference Innovation in Engineering (ICIE 2025). ICIE je prestižní mezinárodní konferencí s dlouholetou tradicí, na jejíž organizaci se IVP podílí druhým rokem.