Prezentace kvalitních českých potravin, workshopy nebo kuchařská show s profesionálními kuchaři… Takový je druhý ročník národního potravinářského veletrhu, který by si neměli nechat ujít milovníci kvalitního jídla a fanoušci vaření. Veletrh hostí potravináře z celé České republiky.
Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary, vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.
Pokud se na Czech Food Expo vydáte, najdete jej v pavilonu T1. ČZU má hlavní stánek v pavilonu, před ním si ještě můžete u ohniště sami opéct špekáček z produkce Potravinářského pavilonu. V ostatních částech výstaviště probíhá výstava Hobby.
Krátkou ukázku z výstavy naleznete v přiloženém videu.
Podobné články
Od pátku 10. do neděle 12. ledna 2025 probíhá pod hlavičkou České ornitologické společnosti sčítání ptáků (nejen) na krmítkách. Podle organizátorů se do této aktivity může zapojit každý i bez předchozí zkušenosti nebo registrace.
Ve čtvrtek 9. ledna 2025 proběhla volba nového děkana Fakulty tropického zemědělství ČZU v Praze na funkční období 2025–2029. Akademický senát fakulty zvolil v prvním kole tajného hlasování do této funkce současného proděkana pro vědu a výzkum doc. Ing. Hynka