Přijít v ten den mezi 9. a 15. hodinou na ČZU znamená poznat univerzitu zblízka. Každý se může seznámit se studijními programy i prostředím fakult, a také zjistit, jak jedinečný kampus univerzita studentům nabízí. V budově rektorátu bude k dispozici stánek se základními informace a nápovědou, kam a kudy se na poznávací cestu po univerzitním areálu vydat.
Fakulty mají v plánu prezentovat zájemcům o studium to nejlepší, co jim mohou nabídnout. Na programu jsou přednášky ke studijním programům, setkání a debaty se stávajícími studenty i zástupci různých odborných pracovišť. Atraktivní součástí programu jsou tradičně prohlídky jednotlivých pracovišť, příjemným zpestřením pak procházky po kampusu.
Česká zemědělská univerzita v Praze přivítala uchazeče o studium letos už třikrát. V prvním dvoudenním termínu Dnů otevřených dveří, v pátek 21. a v sobotu 22. ledna, ji navštívilo 1300 potencionálních studentů. Další možnosti využilo v pátek 18. března na 700 zájemců. Každý z příchozích mohl na vlastní kůži zažít univerzitní kampus, vyzkoušet si posezení v posluchárně nebo prozkoumat některé z odborných pracovišť. Tak tomu bude i nyní.
První Den otevřených dveří v akademickém roce 2022/2023 se na ČZU koná v pátek 11. listopadu od 9:00 do 15:00.
Podobné články
Předvánoční atmosféra zavládla v kampusu ČZU v Praze už počátkem prosince. Blížící se svátky o sobě daly vědět vánočními trhy, workshopy i charitativními aktivitami jako sbírka potravin nebo nábor dárců kostní dřeně. To vše je minulostí. Neodvratnou blízkost Štědrého dne
Vánoce jsou tradičně spojovány s řadou zvyků a symbolů, mezi něž patří i typické pokrmy. Na českém štědrovečerním menu zaujímá výsadní postavení rybí polévka a nesmí tu chybět další kapří delikatesy… Kapr smažený, kapr načerno, kapří hranolky, kapr na tisíc


