Kolegové z různých zemí měli možnost se setkat, popovídat si a užít si skvělé počasí v malebném prostředí zahrady. Atmosféra byla živá, plná smíchu a vůně lahodných pokrmů připravených účastníky, kteří se s ostatními podělili o typická jídla reprezentující jejich domovské země. Během odpoledne se i grilovalo, a všichni si tak pochutnávali na vynikajícím mase a sýrech, jimiž přítomné pohostilo Welcome centrum.
„Jako sladkou tečku jsme s kolegyněmi pro účastníky připravily typicky český borůvkový a švestkový koláč a všichni si moc pochutnali. Vedle skvělého jídla byly na programu pozdně letního odpoledne hry a další aktivity, které zabavily i ty nejmenší,“ říká manažerka centra Mirka Perst.
Letošní zahradní slavnost byla skvělou příležitostí k oslavě rozmanitosti, navazování kontaktů a poznávání různorodých chutí a tradic z celého světa. „Těšíme se na příští ročník a doufáme, že bude stejně vydařený,“ uzavírá zakladatelka Welcome centra na České univerzitě Mirka Perst.
Alena Gentile, Welcome Centre




Podobné články
Mistrovství světa v orbě se po dvaceti letech vrátilo do České republiky a jeho hostitelkou je Česká zemědělská univerzita v Praze, která všem zúčastněným poskytuje potřebné zázemí. Významu této události odpovídalo slavnostní zahájení v pátek 5. září, na kterém nechyběli
Všechno začalo nenápadně jedním únorovým setkáním na České zemědělské univerzitě. Studenti programu Inovativní podnikání Provozně ekonomické fakulty ve spolupráci s Team Academy® Karviná představili prezidentu Petru Pavlovi své nápady, jak mluvit o duševním zdraví otevřeněji a srozumitelněji. Prezident je vyslechl