Svátek má

Lukáš
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.
Generic selectors
Pouze přesné shody
Hledat v titulku
Hledat v obsahu
Post Type Selectors
API key not valid, or not yet activated. If you recently signed up for an account or created this key, please allow up to 30 minutes for key to activate.

Zahraniční akademici se rozloučili s létem na zahradní slavnosti

V pátek 20. září uspořádalo Welcome centrum České zemědělské univerzity v komunitní zahradě v Suchdole druhou Mezinárodní zahradní slavnost. V kouzelné atmosféře babího léta se tu sešli zahraniční zaměstnanci a jejich rodiny, aby společně strávili odpoledne plné zábavy, dobrého jídla a poznávání nových kulturních zvyklostí.

Kolegové z různých zemí měli možnost se setkat, popovídat si a užít si skvělé počasí v malebném prostředí zahrady. Atmosféra byla živá, plná smíchu a vůně lahodných pokrmů připravených účastníky, kteří se s ostatními podělili o typická jídla reprezentující jejich domovské země. Během odpoledne se i grilovalo, a všichni si tak pochutnávali na vynikajícím mase a sýrech, jimiž přítomné pohostilo Welcome centrum.

„Jako sladkou tečku jsme s kolegyněmi pro účastníky připravily typicky český borůvkový a švestkový koláč a všichni si moc pochutnali. Vedle skvělého jídla byly na programu pozdně letního odpoledne hry a další aktivity, které zabavily i ty nejmenší,“ říká manažerka centra Mirka Perst.

Letošní zahradní slavnost byla skvělou příležitostí k oslavě rozmanitosti, navazování kontaktů a poznávání různorodých chutí a tradic z celého světa. „Těšíme se na příští ročník a doufáme, že bude stejně vydařený,“ uzavírá zakladatelka Welcome centra na České univerzitě Mirka Perst.

Alena Gentile, Welcome Centre

Podobné články

Rychlé odkazy

Shop ČZU

Point One

CVPK

Klub absolventů

Poníček

Kariérní centrum

Skip to content