Prezentace kvalitních českých potravin, workshopy nebo kuchařská show s profesionálními kuchaři… Takový je druhý ročník národního potravinářského veletrhu, který by si neměli nechat ujít milovníci kvalitního jídla a fanoušci vaření. Veletrh hostí potravináře z celé České republiky.
Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary, vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.
Pokud se na Czech Food Expo vydáte, najdete jej v pavilonu T1. ČZU má hlavní stánek v pavilonu, před ním si ještě můžete u ohniště sami opéct špekáček z produkce Potravinářského pavilonu. V ostatních částech výstaviště probíhá výstava Hobby.
Krátkou ukázku z výstavy naleznete v přiloženém videu.

Podobné články
Problematika sucha a jeho dopadů na zemědělství, vodní hospodářství, ekonomiku i společnost. To je stěžejní oblast výzkumu moldavské vědkyně, která nyní působí na katedře agroekologie a rostlinné produkce FAPPZ České zemědělské univerzity v Praze. Na této univerzitě se nyní stala
Poslední pátek v září s datem 26. 9. 2025 bude patřit Noci vědců, největší popularizační akci svého druhu. Více než 130 institucí a firem v 73 městech republiky nabídne program zaměřený na téma Bohatství. Do unikátní vědecké show se tradičně