Prezentace kvalitních českých potravin, workshopy nebo kuchařská show s profesionálními kuchaři… Takový je druhý ročník národního potravinářského veletrhu, který by si neměli nechat ujít milovníci kvalitního jídla a fanoušci vaření. Veletrh hostí potravináře z celé České republiky.
Své zastoupení mají výrobci a prodejci masných i mléčných výrobků, čokoládovny, pivovary, lihovary, vinařství apod. Řada prezentovaných produktů je držitelem značky Regionální potravina nebo Klasa.
Pokud se na Czech Food Expo vydáte, najdete jej v pavilonu T1. ČZU má hlavní stánek v pavilonu, před ním si ještě můžete u ohniště sami opéct špekáček z produkce Potravinářského pavilonu. V ostatních částech výstaviště probíhá výstava Hobby.
Krátkou ukázku z výstavy naleznete v přiloženém videu.


Podobné články
Předvánoční atmosféra zavládla v kampusu ČZU v Praze už počátkem prosince. Blížící se svátky o sobě daly vědět vánočními trhy, workshopy i charitativními aktivitami jako sbírka potravin nebo nábor dárců kostní dřeně. To vše je minulostí. Neodvratnou blízkost Štědrého dne
Vánoce jsou tradičně spojovány s řadou zvyků a symbolů, mezi něž patří i typické pokrmy. Na českém štědrovečerním menu zaujímá výsadní postavení rybí polévka a nesmí tu chybět další kapří delikatesy… Kapr smažený, kapr načerno, kapří hranolky, kapr na tisíc


