
V nabídce Dne otevřených dveří byly přednášky k jednotlivým studijním programům, setkání a debaty se stávajícími studenty i zástupci různých odborných pracovišť. Tradičním lákadlem Dnů otevřených dveří jsou prohlídky jednotlivých pracovišť.
Kromě prezentace studijních programů hraje vždy svou roli v žebříčku hodnocení obhlídka kampusu ČZU. Univerzitní areál na první pohled každého osloví svou dispozicí a rozlehlými plochami zeleně, při pozornějším zkoumání také jedinečným balíčkem „vše v jednom“.
Inspirativní možnosti studia v duchu moderních trendů, přátelské prostředí a vstřícný přístup pedagogů, to jsou skvěle rozdané karty. Věříme, že Den otevřených dveří a osobní seznámení s univerzitou bylo posledním a nejdůležitějším jazýčkem na vahách při rozhodování středoškoláků a budoucím studiu.
Lenka Prokopová
Foto: Petr Zmek



























Podobné články
Předvánoční atmosféra zavládla v kampusu ČZU v Praze už počátkem prosince. Blížící se svátky o sobě daly vědět vánočními trhy, workshopy i charitativními aktivitami jako sbírka potravin nebo nábor dárců kostní dřeně. To vše je minulostí. Neodvratnou blízkost Štědrého dne
Vánoce jsou tradičně spojovány s řadou zvyků a symbolů, mezi něž patří i typické pokrmy. Na českém štědrovečerním menu zaujímá výsadní postavení rybí polévka a nesmí tu chybět další kapří delikatesy… Kapr smažený, kapr načerno, kapří hranolky, kapr na tisíc





























