Nabízela se tak myšlenka je zpracovat a pracovníci zahrady se této výzvy rádi chopili. Interně připravili několik receptů na sterilované kozí rohy a vítězný recept použili pro manufakturní výrobu posvěcenou Potravinářským pavilonem Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů.
Potravinářský pavilon k vaření poskytl svoji profesionální kuchyň a zároveň se postaral o administrativu nezbytnou pro možnost prodeje těchto výrobků. Snad se vše podaří zprocesovat tak, aby se nakládané kozí rohy mohly prodávat na výstavě chilli papriček společně s chilli pastami.
Výstava chilli papriček začíná již zítra, v úterý 1. října, a potrvá do soboty 5. října.
Podobné články
Globální nastavení mysli, lokální dopad. Platforma DEMOLA přináší do Česka ověřený finský model týmové spolupráce, který propojuje studenty, firmy a výzvy budoucnosti. Rodí se tak prostor, kde se mezinárodní studentské týmy za přispění zkušených mentorů pouštějí do reálných firemních problémů
Problematika sucha a jeho dopadů na zemědělství, vodní hospodářství, ekonomiku i společnost. To je stěžejní oblast výzkumu moldavské vědkyně, která nyní působí na katedře agroekologie a rostlinné produkce FAPPZ České zemědělské univerzity v Praze. Na této univerzitě se nyní stala