Nabízela se tak myšlenka je zpracovat a pracovníci zahrady se této výzvy rádi chopili. Interně připravili několik receptů na sterilované kozí rohy a vítězný recept použili pro manufakturní výrobu posvěcenou Potravinářským pavilonem Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů.
Potravinářský pavilon k vaření poskytl svoji profesionální kuchyň a zároveň se postaral o administrativu nezbytnou pro možnost prodeje těchto výrobků. Snad se vše podaří zprocesovat tak, aby se nakládané kozí rohy mohly prodávat na výstavě chilli papriček společně s chilli pastami.
Výstava chilli papriček začíná již zítra, v úterý 1. října, a potrvá do soboty 5. října.
Podobné články
Mezinárodní festival populárně-vědeckých filmů Prague Science Film Fest se letos bude věnovat přírodopisnému dokumentu a jeho hostitelem bude kampus České zemědělské univerzity v Praze. Festival nabídne ve dnech 14.–17. října 2024 výběr těch nejlepších snímků, které vznikly za poslední dva
Asociace společenské odpovědnosti již posedmé ocenila mladé lídry, kteří mění Česko i svět k lepšímu. Ve čtvrtek 3. října 2024 byly vyhlášeny výsledky Cen SDGs 2024. Toto ocenění se tradičně udílí za projekty s unikátním dopadem v oblastech klimatické změny,