
Nabízela se tak myšlenka je zpracovat a pracovníci zahrady se této výzvy rádi chopili. Interně připravili několik receptů na sterilované kozí rohy a vítězný recept použili pro manufakturní výrobu posvěcenou Potravinářským pavilonem Fakulty agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů.
Potravinářský pavilon k vaření poskytl svoji profesionální kuchyň a zároveň se postaral o administrativu nezbytnou pro možnost prodeje těchto výrobků. Snad se vše podaří zprocesovat tak, aby se nakládané kozí rohy mohly prodávat na výstavě chilli papriček společně s chilli pastami.
Výstava chilli papriček začíná již zítra, v úterý 1. října, a potrvá do soboty 5. října.
Podobné články
Fakulta lesnická a dřevařská ČZU v Praze se jako partnerská instituce podílí na mezinárodním projektu „Přírodě blízká řešení pro adaptaci lesů na změnu klimatu“ (LESYpreKLÍMU). Projekt propojuje odborníky a lesnické instituce ze Slovenska a České republiky s cílem hledat a
Hned týden po diskusi o bezpečí na parties pokračujeme v sérii setkání nad ožehavými problémy. Ve středu 5. listopadu v 17:30 otevíráme další velké téma: duševní zdraví. Tlak na výkon, sociální sítě, pocit, že musíme být neustále v pohodě. Jak



